Retourneren / Herroepingsrecht

Door gebruik te maken van deze website, wordt je geacht kennis te hebben genomen van het onderstaande:

Maaltijden en andere producten van Watshap Foodservice kunnen niet geretourneerd worden. Dit komt doordat we verse maaltijden leveren, die vallen onder de bederfelijke producten waarbij een herroeping niet mogelijk is.

Bestelling wijzigen of annuleren

Heb je net een bestelling geplaatst, maar ben je nog niet helemaal tevreden? Voor het wijzigen van een bestelling raden wij je aan contact op te nemen via 06 102 86 532. We kijken vervolgens of het nog mogelijk is om je bestelling aan te passen. Een bestelling annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 2 dagen voor het bezorgmoment. Annuleer je na deze periode de bestelling dan zal de volledige bestelling in rekening worden gebracht. Zo kopen we niet te veel ingrediënten in en gaan we voedselverspilling tegen!

Bestelling geannuleerd door Watshap Foodservice

Watshap Foodservice heeft het recht een reeds geaccepteerde bestellingen uiterlijk 2 dagen voor de overeengekomen afleverdatum door middel van een tekstbericht, e-mail bericht of telefonisch te annuleren (bijvoorbeeld in geval van Covid-19). Reeds gedane betalingen m.b.t. deze bestellingen zullen worden gerestitueerd, zonder daarvoor ten opzichte van jou verder aansprakelijk te worden.

Nog niet het antwoord op je vraag gevonden? Lees meer op onze pagina Informatie.


Meer weten?