Informatie

Wat is Poncin Foodservice?

Poncin Foodservice (Poncin, uitgesproken als Ponsein, op z'n Frans;) is een eenmanszaak dat ambachtelijk en met jarenlange ervaring werkzaam is in:

  • Freelance opdrachten
  • Advies met betrekking tot voeding, menu-opzet, receptuur, kennis van de wereldkeuken en kruiden
  • Catering op kleine schaal als; Kok aan huis, BBQ's, lunch, diner en maatwerk

De naam Poncin is een eerbetoon aan mijn lieve moeder. Zij draagt als meisjesnaam deze achternaam. Er zit verder geen commercieel gedachtegoed achter.

Wie is Poncin Foodservice?

Hi, ik ben Rob. Ik heb als professioneel kok vele jaren in de Horeca gewerkt, in diverse soorten keukens van prachtige zaken in meerdere landen. In 2020 heb ik besloten om weer te gaan ondernemen, Inmiddels zijn we vele smaakvolle maaltijden en heerlijke avonturen verder. Vandaar mijn oprichting van deze eenmanszaak:

Poncin Foodservice (Freelance  -Advies - Catering).

 

Ik ben thuis in de wereldkeuken, dat wil zeggen dat ik mij verdiept heb in recepturen van vele landen over de gehele wereld. Daarbij heb ik oog voor originaliteit, ambacht, receptuur en ingrediënten. Ik ben een groot liefhebber van kruiden in alle vormen en smaken. Verder werk ik met duurzame en biologisch verantwoorde producten. Ik kan inspelen op diëten, vegetarische en zelfs veganistische wensen. Ik ben fan van maatwerk en te luisteren naar wensen. Ik kan volledig zelfstandig opereren met eigen spullen en kennis of onderdeel maken van een team of uw keuken overnemen. Smaak maken is mijn motto en mijn grote voorbeeld is Anthony Bourdain (New York25 juni 1956 – Kaysersberg8 juni 2018, zie foto hieronder) wegens zijn kennis, levensbeschouwing, respect voor andere culturen en vele reizen als één van de eerste televisie-koks die dit op eigen wijze en eigenwijs invulde. Cooking is a craft, is één van zijn vele uitspraken! 

Ik staan voor u klaar,

Love&Meals4u 😘

"Cooking is a craft, I like to think. And a good cook is a craftsman, not an artist. There's nothing wrong with that: Great things were build by craftsmen, though not designed by them. Practicing your expert craft is noble, honorable and satisfying."


Wat doe ik als ik opmerkingen of vragen heb?

Stuur me dan zo snel mogelijk een bericht via onderstaand formulier of bericht via:

+31 (0)610286532

 Bedrijfsinformatie*

Poncin Foodservice

KVKnr. 94124930

BTWnr. NL140445444B03

(Ongewenste acquisitie via deze gegevens wordt niet op prijs gesteld)